Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Π.Π.Ο. ΔΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ





Δυναμική και πολυπληθής υπήρξε η παρουσία του Ποδηλατικού Περιβαλλοντικού Ομίλου "Δίας" Κατερίνης στον Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο της λίμνης Πολυφύτου που διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, την Κυριακή 12 Ιουνίου.
    Ήταν η πρώτη εμφάνιση του Δία Κατερίνης σε επίσημο αγώνα, μετά την επανίδρυση του συλλόγου. Οι 13 αθλητές που πήραν μέρος καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες των ηλικιών (17-57 ετών)  ήταν οι: Κυριακού Θέμης, Παπαδόπουλος Ιορδάνης, Καλιαγκούσης Ηλίας, Φοροτζίδης Χρήστος, Κωστόπουλος Γιάννης, Μπάκας Γιώργος, Νικοπολίδης Παύλος, Κωσταντίνου Αντώνης, Σεϊταρίδης Νίκος, Αβραμίδης Βασίλης, Παπαδημητρίου Λευτέρης, Στάθης Φίλιππας, Πασαγιάννης Κώστας. Συνοδοί ήταν οι: Μπάκας Μανώλης, Γαρατζίδης Νίκος και Παπαχριστοδούλου Χρήστος.
    Η διαδρομή ήταν ασφάλτινη, 52 χλμ. και συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Στο τέλος του αγώνα όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη διαδρομή και τις φυσικές ομορφιές που προσέφερε. Κυρίως για αυτούς που πήραν μέρος για πρώτη φορά σε τέτοιον αγώνα, ήταν μία μοναδική εμπειρία. Μία εμπειρία που φέρνει κοντά ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που αγαπούν το ποδήλατο σαν άθλημα και σα μέσο καθημερινής μετακίνησης. Ανθρώπους που με τη συμμετοχή τους στον αγώνα - δεν έχει σημασία με ποια σειρά τερμάτισαν - τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, του ανώνυμου εκείνου εθελοντή, που μόνο δίνει, χωρίς κανενός είδους αντάλλαγμα.
    Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού ορίστηκε για την Κυριακή 26 Ιουνίου στη Λυγερή Κοζάνης, για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας 33 χιλιομέτρων. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ας το δηλώσουν έγκαιρα στο τηλ. 6945511820 (Μανώλης Μπάκας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου